In de 7e podcast in de serie van 10 gaat Pierre van der Gijp in gesprek met Paul Sneep. Hij is al 20 jaar directeur van de Haven en heeft samen met het management en alle collega’s vorm gegeven aan denoodzakelijke veranderingen in het Spakenburgse zorg- en wooncentrum.
Hij neemt over een jaar afscheid, maar geeft ons allemaal alvast mee dat er nog enorm veel te doen is in ‘de zorg’. We zullen samen moeten gaan zorgen voor de groep ouderen, die in de komende jaren nog fors zal groeien door toenemende vergrijzing.

Paul vertelt onder andere ook over zijn jeugd in Amsterdam, zijn geloofsleven en de relatie met zijn vader, die hem belangrijke waarden én kennis meegaf.

Woensdagavond om 20.00 uur te beluisteren via LOS radio, daarna via spotify #YourInSite.

Vorig artikelPlompe lori-tweeling geboren
Volgend artikelArbeidsmarkt Amersfoort