Op Tweede Pinksterdag, maandag 6 juni, vindt na 2 jaar de Lentemarkt weer plaats op Boerderij Het Gagelgat. Bezoekers kunnen tussen 11.00 uur en 16.00 uur hun hart ophalen bij de 40 kramen met, veelalhandgemaakte en/of duurzame producten. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht.

Voor ieder wat wils. bij de verschillende kramen zijn allerlei bijzondere spullen te koop en kun je oude ambachten bewonderen. Kinderen kunnen luisteren naar de bijenverhalen van de imker en zich laten schminken. Voor natuurliefhebbers geeft IVN bij de poel achter de boerderij lezingen over de insecten die daar leven. Kortom: de Lentemarkt is een leuk uitje voor het hele gezin.
De Lentemarkt vindt plaats op het erf van Boerderij Het Gagelgat, Birkstraat 107 in Soest, en is voor iedereen toegankelijk. Op de ruime parkeerweide van Stichting De Paardenkamp, aan de overkant van de weg, kunnen bezoekers gratis hun auto parkeren. Bij Theehuis Het Oude Paard, dat naast de boerderij gevestigd is, kan men terecht voor een hapje en drankje.

Vorig artikelSubsidieaanvraag ‘Impulsaanpak winkelgebieden
Volgend artikelHaringintocht Spakenburg op 15 juni