VVV Spakenburg, onderdeel van stichting Dynamisch Spakenburg, organiseert dit jaar de 50e editie van de Spakenburgse Dagen op woensdag 20 en 27 juli en 3 en 10 augustus. Wilt u graag met een kraam opde markt staan tijdens hét evenement van het jaar? Dan is dit uw kans.

Voor velen zijn de Spakenburgse Dagen een traditie waar al jaren veel bezoekers op afkomen om de cultuurhistorie van de gemeente Bunschoten te beleven en te genieten van een grootse braderie.

Standplaats
Hoe mooi zou het zijn om al deze mensen dit jaar ook aan uw kraam te mogen verwelkomen? Er zijn nog een aantal standplaatsen vrij voor de vier woensdagen. Heeft u vragen of wilt u deelnemen aan de Spakenburgse Dagen door een standplaats te huren? Neem dan contact op met VVV Spakenburg via evenementen@vvvspakenburg.nl. Vergeet in uw mail niet aan te geven wat voor type kraam/producten u heeft.

Vorig artikel
Volgend artikelBuitenschilderdag