Het schoolgebouw van GSG Guido Locatie VMBO aan de Arnhemseweg in Amersfoort wordt volledig vernieuwd. Om ook het schoolplein mooi in te kunnen richten is geld nodig. Daarom is er op 16 en 17 juni een12- en 24-uurs marathon voor de leerlingen. Zij laten zich sponsoren om zoveel mogelijk geld op te halen voor faciliteiten op het nieuwe schoolplein.
Donderdag 16 juni starten alle leerlingen om 9 uur met een color run rond de school, waarna ze een aantal gewone lessen volgen. ‘s Middags hebben de onder- en bovenbouwleerlingen een apart programma. Aan beide groepen worden leuke workshops en activiteiten aangeboden.
Ook proberen alle leerlingen het wereldrecord stoepkrijten te vestigen, door een krijtspoor van 5 kilometer te trekken van de Arnhemseweg naar Hardwareweg 11. Daar staat het schoolgebouw waar de leerlingen tijdelijk les zullen krijgen tijdens de nieuwbouw. De leerlingen kunnen daar dan gelijk een kijkje nemen, om te zien waar ze volgend schooljaar zitten.
De leerlingen van de onderbouw hebben hun marathon er donderdagavond om 21 uur op zitten, na een silent disco, film en spel. De leerlingen van de bovenbouw gaan nog de hele nacht door, tot het ontbijt om 9 uur op vrijdagochtend.
Sponsoring Een bijdrage leveren voor faciliteiten op het nieuwe schoolplein kan via de site van de school, kijk voor meer informatie op: www.guido.nl/inzamelingsactie-voor-nieuwe-schoolplein-guido-vmbo

Vorig artikelEemdijk blijft in de hoofdklasse na bizarre slotfase
Volgend artikelUitslag wedvlucht met oude duiven