Op woensdag 15 juni om 19.30 uur kunt u kijken naar een interview met ds. Kenneth Kross over ‘De Israëlboodschap in Suriname en Curaçao’.

In deze uitzending spreekt ds. Kees Kant, directeur van Christiansfor Israel International (C4I), met ds. Kenneth Kross. Hij is predikant in Suriname en Curaçao en voorzitter van het Israëlcomité in Suriname. Hij vertelt over zijn liefde voor Israël en over hoe de mensen in deze twee landen de boodschap over Gods liefde voor Israël en het Joodse volk met open armen ontvangen. De boodschap wordt gebracht aan christenen om uit te leggen dat Gods plan met Israël nog steeds bestaat en dat de verbonden die God met Zijn volk heeft gesloten eeuwigdurend zijn.

De uitzending is te bekijken via cvi.nl/livestream of via het YouTubekanaal.

Vorig artikelFrank Hartog stopt
Volgend artikelChristenen voor Israel