Eemdijk moet het volgend seizoen gaan doen zonder clubtopscorer Nigel van Zelst. De aanvaller, dit seizoen goed voor 17 treffers in de hoofdklasse, heeft zijn contract laten ontbinden en een nieuwe verbintenisgetekend bij eersteklasser Zuidvogels.

Ook aanvaller Niels de Jong en verdediger Wesley Mink vertrekken bij Eemdijk. De twee vertrekken naar Renswoude. Die club degradeerde dinsdag van de tweede naar de derde klasse.

Khalid Kada speelt komend seizoen voor Eemdijk. De zaterdaghoofdklasser heeft de 20-jarige buitenspeler opgepikt bij zondaghoofdklasser Alphense Boys.

Ook heeft Eemdijk een principeovereenkomst met Thomas Koelewijn. De 21-jarige middenvelder kan zich in de voorbereiding op het nieuwe seizoen bewijzen bij De Diekers. Mogelijk krijgt hij hierna een contract. Koelewijn komt over van IJsselmeervogels onder 21.

Vorig artikelStandplaats VVV Spakenburg, onderdeel van stichting Dynamisch Spa
Volgend artikelUittip: “Maand van de Zorglandbouw”