Op zaterdag 18 juni kunt u een kijkje nemen bij Zorgboerderij d’Boerenkiel. Kom dieren voeren, genieten van het landschap, melk proeven, pony rijden er is genoeg te zien en te beleven. Dit In het kadervan “Maand van de Zorglandbouw”. Dit jaar met een feestelijk tintje: d’Boerenkiel bestaat 15 jaar! Jan Willem en Corine Imminkhuizen bieden al sinds 2007 een persoonlijk passende activiteit aan voor die mensen die niet terecht kunnen op de reguliere arbeidsmarkt vanwege hun beperking. Er wordt gewerkt in de tuin, verzorgen van de dieren, houtbewerking en worden creatieve producten met de handgemaakt.
Sinds 8 jaar is d’Boerenkiel gevestigd in buurtschap Zevenhuizen. Met een enthousiast team staan ze klaar voor de dagelijkse begeleiding en zorg, www.boerenkielwarmte.nl
Wil je zien hoe zorgboeren een bijdrage leveren aan de kwaliteit van dier en plant, kom dan naar de open dag!
Zorgboerderij d’Boerenkiel Zevenhuizerstraat 166, van 11.00 -16.00 uur.
Parkeren: Zevenhuizerstraat 273 (melkveebedrijf De Kastanjeboom)

Vorig artikelSpelers vertrekken bij Eemdijk
Volgend artikelOphaalronde grof tuinafval