De gemeente Bunschoten biedt vier keer per jaar de gratis ophaalservice van grof tuinafval aan, zoals snoeihout van bomen en struiken.

De eerstvolgende ophaalronde vindt plaats op woensdag 22 juni.Wilt u hiervan gebruik maken? Aanmelden kan tot dinsdag 21 juni 16.30 uur bij ROVA via 033 – 422 8500.

Uw tuinafval wordt bij u thuis opgehaald. Zorg ervoor dat het netjes bij elkaar ligt en dat anderen er geen last van hebben. De maximale hoeveelheid is 1 m3 per huishouden (ongeveer een meter lang, breed en hoog). Graag het tuinafval op woensdag 22 juni voor 7.00 uur klaarleggen aan de straat.

Grof tuinafval is al het plantaardige en organische materiaal dat te groot is voor de gft-container. Ofwel: afval dat ontstaat bij het aanleggen, onderhouden of verwijderen van onderdelen in de tuin. Materialen zoals bielzen, tuinhekken en tuinschuttingen horen hier niet bij. ——————————–

Vorig artikelUittip: “Maand van de Zorglandbouw”
Volgend artikelSchuldHulpMaatje