Beleef een spetterende zomervakantie in dé dierentuin voor kinderen! In het bosrijke DierenPark Amersfoort klauter je onder, boven en tussen de dieren en vaar je met je fietsboot tussen de ringstaartmaki’s.Is het een warme zomerdag? Zoek dan verkoeling en kom pootjebaden in de Bosbeek en klieder met water uit de sproeiers en fonteinen.
Midden in het bos is de dierenwereld op een unieke en verkoelende manier te beleven. DierenPark Amersfoort is één groot avontuur voor jong en oud. Ontdek al spelend alles wat er te beleven valt en geniet van de mooie natuur in het park.
Ook de dierbewoners in het park worden op warme dagen extra verrast met gezonde ijsjes en waterpret.
Ontmoet de pasgeboren dieren: het kameeltje, de plompe lori-tweeling, het zebraveulen, het jonge stekelvarken en het luiaardjong.

Vorig artikelMEDEDELING!
Volgend artikelzwemvierdaagse