Na het grote succes van afgelopen jaar vindt ook dit jaar Voetbalkamp Nederland plaats, verspreidt over heel Nederland. Het Eemdijk Bunschoten-Spakenburg Voetbalkamp 2022 is dit jaar van maandag 11 julit/m vrijdag 15 juli bij jullie in de regio te vinden, op de velden van v.v. Eemdijk!!

De samenwerking tussen Voetbalkamp Nederland en vv Eemdijk-Bunschoten/Spakenburg is gebaseerd op één gezamenlijk doel; spelplezier! Het voetbalkamp biedt de kinderen een onvergetelijke voetbalvakantie waarbij plezier, kwaliteit en voetbalontwikkeling centraal staan. Je krijgt als deelnemer de kans om vijf dagen lang te ervaren hoe het is om samen met je vriendjes alle facetten van het voetbal mee te maken in een geweldige ambiance! Het schitterende complex, van vv Eemdijk te Bunschoten-Spakenburg zal als locatie fungeren.

Ga snel naar www.voetbalkampnederland.nl en schrijf je snel in want vol is vol!

Vorig artikelGetuigen gezocht
Volgend artikelVaststelling portefeuilleverdeling