Bent u bezig met het realiseren van een rookvrij terrein? Of is uw terrein al rookvrij? Voor non-profitorganisaties zijn er gratis materialen beschikbaar, zoals stoeptegels en bordjes, die duidelijk makendat ergens niet gerookt mag worden. Deze kunt u aanvragen bij de gemeente Bunschoten.
Vanuit het preventieakkoord Bunschoten werken we samen aan een gezonder Bunschoten. Opgroeien in een rookvrije omgeving willen we voor kinderen vanzelfsprekend maken. Dit doen we door stap voor stap de omgeving waarin kinderen opgroeien rookvrij te maken.
Bent u als non-profitorganisatie geïnteresseerd in deze materialen? Stuur dan een mail naar Nichon Ruizendaal via n.ruizendaal@bunschoten.nl om een aanvraag te doen. Doe dit uiterlijk maandag 27 juni. Daarna worden de materialen besteld.

Vorig artikelInbrekers werken juist harder in jouw vakantie
Volgend artikelNationale Nachtvlindernacht