Maandagavond 19 september is het eindelijk weer zover: de huldiging van onze lokale sportkampioenen door het gemeentebestuur. Het is voor het eerst na de coronaperiode dat dit weer kan plaatsvinden.
Komter bij uw vereniging een team of individuele sporter in aanmerking om in het zonnetje te worden gezet? Lever dan zo snel mogelijk (in ieder geval voor 12 augustus a.s.) informatie aan over het team dat of de persoon die kampioen is geworden.
Naast de namen van de kampioenen hoort de gemeente ook graag op welk onderdeel het kampioenschap is behaald en wanneer. Daarnaast wordt gevraagd om de namen van de coaches en/of trainers te vermelden.
Voor teamsporten geldt dat alleen het hoogste team van zowel de dames als heren gehuldigd wordt. Voor individuele kampioenen geldt dat zij Nederlands kampioen zijn geworden. Na uw aanmelding ontvangt u in een later stadium het programma voor deze avond. De huldiging vindt dit jaar plaats bij V.V. IJsselmeervogels. Als er nog wedstrijden zijn waarbij iemand eventueel kampioen kan worden, kunt u dat ook aangeven.
Tijdens de huldiging op 19 september is het leuk om beelden te laten zien van de kampioenen. Heeft u foto’s en/of filmpjes van uw kampioen in actie? Aanleveren kan tot uiterlijk 12 augustus via f.knoppers@bunschoten.nl.
Nog vragen? U kunt contact opnemen met Frank Knoppers via 033 – 299 1411 of f.knoppers@bunschoten.nl. Naar ditzelfde e-mailadres kunt u ook de informatie sturen over de kampioenen.

Vorig artikelGVVV krijgt pak slag in finale en degradeert naar derde divisie
Volgend artikelZorg- en Wooncentrum De Haven