Aanstaande zaterdag 2 juli vindt van 9 tot 10 uur de 253e vogeltelling van de IVN Natuurwerkgroep Bunschoten op de Westdijk in Bunschoten bij de plasjes van Vitens plaats. Om kwart voor negen maakt WimSmeets het hek op de hoek van de Fokjesweg en de Westdijk open en kan iedereen naar de telplaats rijden/lopen. Het hek gaat weer op slot om 09.05 uur. Dit is de enige manier om er te komen vanwege de werkzaamheden aan deze dijk die nog niet zijn afgerond. Dus: de Fokjesweg helemaal in noordelijke richting afrijden tot de Westdijk en dan linksaf de Westdijk op.

Heeft u belangstelling? U bent welkom, neem een verrekijker mee. Er zijn IVN leden aanwezig met telescopen waardoor u de wat verder zittende vogels mee kunt bekijken.

Men is momenteel bezig de Westdijk opnieuw te asfalteren en vanaf 8 juli is de Westdijk weer helemaal open voor het verkeer. Dus nu de laatste keer naar de telplaats via het hek op de Westdijk.

Vorig artikelKadernota
Volgend artikelUittip: De wereld in het klein in het Spoorwegmuseum