IJsselmeervogels ruziet met Scheveningen over de transfer van Steven Sanchez Angulo. De aanvaller heeft een mondelinge overeenkomst met Scheveningen, maar wil bij nader inzien toch bij de Vogels blijven.
Angulotekende afgelopen winter een nieuw contract bij IJsselmeervogels. Vanwege veranderende werkomstandigheden vroeg hij kort daarna om ontbinding van de overeenkomst, om dichter bij huis te kunnen gaan spelen. Inmiddels is de situatie zo dat de clubtopscorer van het voorbije seizoen toch bij IJsselmeervogels wil blijven.
Scheveningen wil daar vooralsnog nog niet aan meewerken en beroept zich op de mondelinge afspraken die het met Sanchez Angulo heeft gemaakt.
Tweede soap
Het is al de tweede keer dit jaar dat de Vogels verwikkeld zijn in een transfersoap. Eerder betrof het aanvaller Vince Gino Dekker, die weg mocht bij Spakenburg en vervolgens een contract tekende bij IJsselmeervogels.
Onder druk van Spakenburg-hooligans verzocht Dekker IJsselmeervogels het contract te ontbinden. Na het nodige juridische gesteggel gingen de Vogels daarmee akkoord, waarna Dekker een nieuw driejarig contract bij Spakenburg tekende.
Bron: RTV Utrecht

Vorig artikelUittip: De wereld in het klein in het Spoorwegmuseum
Volgend artikelGevonden en verloren