Kevin Maijer uit Bunschoten-Spakenburg heeft MS (Multiple Sclerosis). Nadat hij twee jaar geleden geconfronteerd werd met de chronische ziekte is er één ding dat hij is blijven doen: sporten. Kevin doetaan Crossfit op hoog niveau en heeft zich ingeschreven voor de voorrondes van de wereldkampioenschappen. Helaas is deelname erg kostbaar, hij vraagt om hulp via het GoFundMe-Platform.

“Ik heb mij weten te plaatsen in de top 20. Deze 20 waren door naar de Semi finals (halve finale) daarvan gaat de top 5 door naar de finale en dit is gelukt! Ik ben in de top 5 geëindigd en dat betekend dat ik door ben finale in Amerika ook wel de “2022 Nobull Crossfit games” genoemd!” geeft Kevin aan in de campagnetekst.

Kevin heeft altijd getraind onder professionele begeleiding van zijn coach en mede door zijn coach is hij zo ver gekomen. Ze willen samen naar Amerika.

Voor Kevin is dit een droom die uitkomt en door zijn ziekte weet hij niet of hij ooit nog zo’n kans zal krijgen. Met de inzamelingsactie hoopt hij €8000 euro op te halen.

Bekijk hier de campagne: https://gf.me/v/c/gfm/help-kevin-en-zijn-coach-naar-de-crossfit-games

Vorig artikelGevonden en verloren
Volgend artikelWijzigingen in de woonruimteverdeelregels