Voetbalclub Spakenburg heeft bekendgemaakt in beroep te gaan tegen de straf die de KNVB heeft opgelegd aan Maurice de Ruiter. De aanvaller uit Harderwijk kwam over van Sparta Nijkerk en mag tot zeker7 augustus niet deelnemen aan trainingen of wedstrijden van zijn nieuwe club. Spakenburg is het daar niet mee eens. De Ruiter kreeg een voorlopige schorsing van dertig dagen opgelegd na incidenten tijdens een bedrijventoernooi in Ermelo. Dat gebeurde op 1 juli bij zijn voormalige club DVS’ 33. Daar zou hij de scheidsrechter hebben belaagd. Ook zou hij zich hebben vergrepen aan een speler. Het incident is door de arbiter bij de KNVB gemeld. De voetbalbond heeft de definitieve strafeis tegen De Ruiter nog niet bekendgemaakt.

VeluweFM

Vorig artikelUittip: Stoomgemaal Arkemheen
Volgend artikelYouri Koelewijn blijft bij zijn club