U kunt bij de gemeente, bij Sociaal Team de Lingt terecht als u problemen heeft op meerdere gebieden. Denk hierbij aan de opvoeding van uw kinderen, echtscheiding, huiselijk geweld, psychische problemen,verslaving, eenzaamheid, overlast en meer.
Hoe werkt het?
Sociaal Team De Lingt is er voor alle inwoners van Bunschoten-Spakenburg, Eemdijk en Zevenhuizen. Het team organiseert de zorg op een nieuwe manier: dicht bij huis, snel en passend bij uw vraag en met één vast contactpersoon. Het team heeft de thuisbasis in het gemeentehuis en werkt samen met het Zorgloket. De hulpverlening zelf wordt, als u dit wil, zoveel mogelijk bij u thuis uitgevoerd.

Als u in aanmerking wil komen voor ondersteuning vanuit Sociaal Team de Lingt, dan kunt u op de website van de gemeente, www.bunschoten.nl het aanmeldformulier invullen. Vervolgens wordt uw aanmelding binnen het team besproken, waarna contact met u wordt opgenomen om een afspraak te maken.

Misschien heeft u geen vragen over uzelf, maar wel over iemand anders. Ook dan kunt u contact opnemen. Soms weten mensen niet dat ze hulp kunnen krijgen of durven ze geen hulp te vragen. Dan is het goed als iemand uit de omgeving de eerste stap naar hulp zet. Zo kan worden voorkomen dat problemen verergeren.

Vorig artikelChristenen voor Israel
Volgend artikelKidsfeest Grace