Kevin Sterling versterkt per direct de A-selectie. De 30-jarige vleugelaanvaller komt over van competitiegenoot TEC en tekent een contract tot medio 2023. Dat contract tekende hij donderdagavond, waarnahij direct met de selectie meetrainde.

Sterling, die op de linker- en rechtervleugel kan spelen, is geen onbekende naam in het hoogste amateurvoetbal. In 2014 sloot de buitenspeler vanuit IJVV Stormvogels als topscorer van de IJmuidense formatie aan bij toenmalig Topklasser v.v. Katwijk. Via Koninklijke HFC (twee seizoenen) en SV Spakenburg (twee seizoenen) tekende Sterling in 2020 bij de Tielse tweededivisionist. In totaal kwam de buitenspeler tot ruim 145 optredens in Jack’s League, waarbij hij ruim zestig keer via een goal of assist direct bij een doelpunt betrokken was.

De technische commissie over zijn komst: “Kevin is een geroutineerde voetballer in het hoogste amateurvoetbal en weet wat er op dit niveau gevraagd wordt. Met zijn diepgang en individuele actie kan hij zichzelf én anderen in stelling brengen om doelpunten te maken. Kortom: een welkome en waardevolle aanvulling voor onze selectie.”

Foto: IJsselmeervogels

Vorig artikelSubsidie opruimen gedumpt drugsafval
Volgend artikelBoeren, Bijbels en Beauties