Een inbraak in een woning aan de Goudoever in Spakenburg heeft vrijdag veel opschudding veroorzaakt. De politie achtervolgde na de inbraak achtervolgde met meerdere eenheden een van de inbrekers die ineen auto vluchtte. Op een weg tussen Spakenburg en Eemdijk kon hij aangehouden worden. Ze belden direct de politie, die snel ter plaatse was. Drie inbrekers gingen ervandoor: twee te voet en één in een auto.
De twee verdachten te voet werden al snel aangehouden. Maar het de derde inbreker in de auto liet zich niet zo snel pakken. Meerdere politie-auto’s gingen achter hem aan en ook de politiehelikopter hield de auto in de gaten.
Rond 20.00 uur merkten buurtbewoners dat er iets niet pluis was op de Goudoever.
De man gooide de buit in het water en kon op de Vaartweg tussen Spakenburg en Eemdijk worden aangehouden.

Vorig artikelVernielingen door schietincident
Volgend artikelUitslag wedvlucht met jonge duiven