Bradley Martis heeft zijn contract opengebroken en zijn verbintenis bij IJsselmeervogels met een jaar verlengd, zo laat de technische commissie weten. Door de contractverlenging ligt de linkerverdedigernu tot 2024 vast.
Martis, ooit begonnen in de jeugdopleiding van het Haagse v.v. WIK, kwam in de winter van het seizoen 2021/22 over van het Sloveense NK Celje na eerder van de jeugdopleiding tot aan het eerste elftal bij Sparta Rotterdam te hebben gespeeld. Zijn komst bij IJsselmeervogels resulteerde direct in een basisplaats, met de twee belangrijke goals tegen GVVV als persoonlijk hoogtepunt. De vleugelverdediger is door zijn goede spel al snel in de rode harten gesloten.
Deze zomer maakte de 24-jarige Martis deel uit van de nationale ploeg van Curaçao, om deel te nemen aan de Nations League. Daarnaast liep de vleugelverdediger recent nog stage bij TOP Oss. De technische commissie is daarom verguld met de contractverlenging: “Bradley heeft zich door zijn goede spel in het afgelopen half jaar goed geprofileerd, getuige ook zijn oproep voor de nationale ploeg en de profinteresse. Dat was voor ons reden genoeg om snel met hem aan tafel te gaan. Bradley heeft het naar zijn zin en de rooie club is andersom erg tevreden met hem, wat heeft geleid tot deze tussentijdse verlenging.”

Vorig artikelTien maanden cel geëist
Volgend artikelGevonden en verloren