Een bijzonder TrailRun-onderdeel bij de Veluwse Trailrun blijft de ‘Reekalf G-Trailrun’ van 1km. Iedereen met een verstandelijke beperking kan hieraan ‘gratis’ meedoen. Deelnemers uit Utrecht en Huister Heide hebben zich met hun begeleiders, net als het afgelopen jaar, al weer ingeschreven. Het maakt dus niet uit waar je woont of door welke organisatie je wordt begeleid. De Reekalf G-Trailrun vindt plaats op zaterdag 3 september. Start en finish zijn vanaf het opgebouwde Traildorp nabij het oefenterrein van Defensie tegen de Ermelosche Heide aan de Speulderweg te Ermelo.
De afstand is 1km en start om 11:00 uur. Deelnemers en hun begeleiders kunnen zich vanaf 10:00 uur melden in een speciaal ingericht gedeelte in het Traildorp. Hier worden zij ontvangen en de startnummers uitgereikt. Ook krijgen de deelnemers aan dit onderdeel een mooi gratis Veluwse Trailrun T-shirt. Na de finish ontvangen de deelnemers als prestatie een mooie medaille (putdeksel) en alvorens zij naar huis gaan nog een gezond lunchpakket aangeboden.
Wil je meedoen? Dan is het tijd om je voor te bereiden, zodat je straks in prima conditie aan de start zult staan. Supporters zijn natuurlijk ook meer dan welkom! Winnen is leuk, maar meedoen en uitlopen is het allerbelangrijkste. De voorbereidingen zijn inmiddels gestart en het belooft weer een prachtig evenement te worden.
Inschrijven kan t/m 21 augustus via de website: www.veluwsetrailrun.nl. Dat kan via ‘inschrijven’ en dan naar ‘Reekalf G-Trailrun 1km’. De deelname is gratis, incl. het T-shirt en lunchpakket! Bij de inschrijving moet er naast de gegevens van de deelnemer ook de gegevens van de begeleider ingevuld worden. Schrijf je snel in. Graag tot ziens op 3 september, in Ermelo

Vorig artikelOefenduel Eemdijk-IJsselmeervogels gestaakt
Volgend artikelOverzicht uitslagen oefenduels: