Op 20 augustus 2022 wordt in Bunschoten-Spakenburg de “Sterkste Man van Midden Nederland” georganiseerd . Deze wedstrijd vindt plaats op Sportpark de Vinken (De Kronkels 2) op de handbalvelden

Dewedstrijd wordt gehouden voor twee gewichtsklassen, namelijk heren onder de 105 kg en heren boven de 105kg (ook wel open klasse genoemd). In beide klassen zullen er 10 deelnemers zijn. Beide gewichtsklassen doorlopen 5 verschillende onderdelen (events) met verschillende gewichten per klasse. In de praktijk zijn er tig verschillende soorten events en daarom is een wedstrijd ook altijd anders gezien er verschillende events worden geselecteerd en op diverse wijze kunnen worden uitgevoerd.

De gene die de meeste punten verzameld op de onderdelen mag zichzelf “Sterkste Man van Midden Nederland” noemen. Er is uiteraard één winnaar per gewichtsklasse.

Vorig artikelGevonden en verloren
Volgend artikelOefenduel Eemdijk-IJsselmeervogels gestaakt