Op vrijdag 14 oktober 2022 organiseert SV Spakenburg een galadiner in de, als feestzaal omgetoverde, sporthal De Stormvogel.

Tijdens deze luxe culinaire avond worden er prachtige kavels geveild. Tedenken valt aan geheel verzorgde voetbalreizen naar Barcelona, diverse vakantie arrangementen in luxe huizen en hotels, geheel verzorgde arrangementen in diverse skyboxen van het betaald voetbal, bottertochten en diners. De avond zal worden omlijst met fijne muziek. Uiteraard zorgen zij ook voor een heerlijk (uitgeserveerd) diner en worden er voortreffelijke wijnen geschonken.
Daarnaast is er tijdens deze avond een loterij met fantastische prijzen. Verkoop geschiedt via een envelop met daarin vijf exclusieve loten.
Op de website van SV Spakenburg vindt u alle informatie

Vorig artikelNieuwe Hollandse Waterlinie in Utrecht
Volgend artikelHitteprotocol in werking