Het is bijna zover dat de nieuwe ledboarding geplaatst kan worden.. De container is gearriveerd in de haven en zal donderdag 11 augustus bij IJsselmeervogels gelost worden. Voor het uitpakken van de kistenis men op zoek naar hulp.

De club is op zoek naar zo’n 8 tot 10 sterke mannen die kunnen helpen bij het uitpakken van de kisten en het op de plaats zetten van de panelen. Het aansluiten gebeurt door personeel van leverancier en sponsor Saled. Als ze voldoende hulp kunnen optrommelen, dan kunnen ze de ledboarding nog voor de Open Dag werkend krijgen.

Ben je in de gelegenheid om te helpen, meld je dan even bij John Korlaar (06 – 2296 4564‬) of Evert Beekhuis (‭06 – 4635 7005‬)

Wanneer: donderdag 11 augustus vanaf 8:00 uur.

Vorig artikelVoormalig verzorger George Bouman overleden
Volgend artikelUittip: Land art Eemklooster