Het Nationaal Militair Museum organiseert in het weekend van 3 en 4 september het jaarlijks terugkerende evenement: ‘Zomeroffensief’. Een evenement waarbij een groot deel van de collectie tentoon wordtgesteld voor publiek. Ook zijn er diverse demonstraties van voertuigen in de Arena en kan men een kijkje in het depot nemen. Tijdens het zomeroffensief zijn er diverse demonstraties van voertuigen en tanks. De demonstraties zijn beide dagen om 11.30 uur, 13.30 uur en 15.30 uur. Experts geven tijdens de demonstraties een toelichting. Daarnaast staan er veel voertuigen en vliegtuigen uit het depot buiten opgesteld, Er zijn ook documentaires, persoonlijke verhalen, relevante exposities en activiteiten die je bijblijven.

Meer informatie op www.nmm.nl of volg ons via Facebook en Twitter.

Vorig artikelGeslacht bekend van luiaard
Volgend artikel