Heeft u een losliggende stoeptegel gezien in de openbare ruimte of een kapot verkeersbord? Of wilt u een melding doorgeven aan de boa’s van de gemeente Bunschoten? Dan kunt u een Snel Herstel-melding(openbare ruimte) of een Boa-melding (overlast en vandalisme) maken.
Let op: kies bij het invullen van een Boa-melding voor het type ‘BOA-Veiligheid’. Dan wordt de melding niet op de openbare kaart gedeeld, en is deze alleen zichtbaar voor ons.

Een melding maakt u gemakkelijk met Fixi, waarmee u ook gemaakte meldingen van anderen kunt zien op de kaart. U kunt hiervoor ook de Fixi-app gebruiken, te downloaden voor iOS of Android. Bij het maken van een melding kunt u ervoor kiezen uw e-mailadres achter te laten om op de hoogte te blijven van de voortgang. Deze gegevens zijn niet openbaar en worden alleen gebruikt voor het afhandelen van de melding.
Een Snel Herstelmelding kunt u bijvoorbeeld maken voor:
– gat(en) in de weg;
– loshangende takken;
– losliggende (stoep)tegels;
– vuil in de openbare ruimte;
– dode dieren in de openbare ruimte;
– vuilnis naast de ondergrondse container;
– beschadigde of loshangende verkeers- en straatnaamborden, etcetera.

Vorig artikelTips om nare geurtjes in GFT-container te voorkomen
Volgend artikelJSSELMEERVOGELS 90 JAAR RELEASE EVENT