De naschoolse opvang in Bulboaca in Moldavië draait weer volop. De zorg is echter nu niet alleen voor Moldavische kinderen, er is ook zorg voor vluchtelingen uit Oekraïne. In Moldavië, het armste landvan Europa, worden ruim 200.000 vluchtelingen opgevangen. Van het weinige wat ze hebben wordt gedeeld met mensen in nood.
St. Bethania vangt ruim 50 vluchtelingen op in de zaal, waar normaal het jeugdwerk plaatsvindt. Er is veel extra geld nodig om de vrouwen en kinderen eten te kunnen geven.
Het werk in de naschoolse opvang gaat ‘gewoon’ door. De kinderen ontvangen zorg en aandacht, een warme maaltijd en hulp bij het huiswerk. Er is op deze manier gelegenheid om de Goede boodschap van het evangelie over te brengen. Het is van groot belang dat deze hulp door kan gaan, het biedt kinderen in een moeilijke thuissituatie mogelijkheden voor de toekomst.

Steim de lomderem om Moldavië, uw bijdrage maakt echt verschil.
In de week van 29-8 tot 3-9 is de jaarlijkse collecte.
U kunt uw gift ook overmaken via uw eigen bank. Bankrek.nr.: NL65ING0007461157 t.n.v. Plaatselijke Werkgroep Kom over en Help

Vorig artikelKlaas is 50 jaar in dienst
Volgend artikelPolitie rijdt auto klem in Baarn