Onlangs is het informatiemagazine Bunschoten voor 2022/2023 verschenen. In dit informatiemagazine (voorheen gemeente- of informatiegids) vindt u onder andere een zo compleet mogelijk overzicht van alleverenigingen, stichtingen en instellingen die onze gemeente rijk is. Daarnaast vindt u er ook informatie over het gemeentebestuur van Bunschoten.
Het informatiemagazine wordt gemaakt en uitgegeven door Akse Media en is zowel digitaal als op papier beschikbaar. Het informatiemagazine is inmiddels huis-aan-huis verspreid. Heeft u ‘m niet ontvangen? Dan kunt u er gratis eentje afhalen in het gemeentehuis.
De digitale versie van de informatiegids kunt u bekijken via www.bunschoten.smartmap.nl of de gratis app. Ontbreekt er volgens u informatie of is de informatie niet juist? Geef het dan door aan Akse Media via redactie@aksemedia.nl o.v.v. ‘informatiemagazine Bunschoten’ of via 0223 – 668877. U kunt de wijzigingen ook doorgeven via www.bunschoten.smartmap.nl. De informatie wordt dan aangepast in het digitale informatiemagazine en de app, zodat deze het hele jaar door actueel zijn.

Vorig artikelBatterij en kanonnen
Volgend artikelWensambulance naar Formule-1 training