IJsselmeervogels is tegen de tweede nederlaag van het seizoen aangelopen. De Rooien gingen op eigen veld met 1-3 onderuit tegen De Treffers.
Na zeven minuten voetballen opende Jordy Thomassen namensDe Treffers de score. Hij schoot de 0-1 binnen. In de zeventiende minuut kwam ook de 0-2 op het scorebord. Opnieuw was het Thomassen die voor de treffer zorgde.
In de tweede helft bracht Steven Sanchez Angulo de spanning terug door de 1-2 te maken. IJsselmeervogels bleef op zoek naar de gelijkmaker maar in de laatste minuut scoorden de bezoekers. Daan van Hees bepaalde de eindstand op 1-3.
IJsselmeervogels staat na twee speelrondes op de twaalfde plek in de tweede divisie met drie punten.
Gert Peter de Gunst: ‘Fouten die we in opbouw maken kunnen écht niet op dit niveau’
De Gunst zag dat het op een gegeven moment beter ging. “Wij zijn in de tweede helft gaan drukken en proberen te voetballen. We kwamen met iets beter spel tot kansen. Op basis van de tweede helft hadden we misschien wel een punt verdiend.”
De oefenmeester van IJsselmeervogels vindt dat het vooral verdedigender beter moet. “Fouten die wij maken in de opbouw kunnen echt niet op dit niveau. We hebben nu drie wedstrijden gespeeld en acht goals tegen. Dat is gewoon teveel”, aldus De Gunst.
7′ Jordy Thomassen (0-2)
17′ Jordy Thomassen (0-2)
63′ Steven Sanchez Angulo (1-2)
89′ Daan van Hees (1-3)
Bron: RTV Utrecht

Vorig artikelStoring opgelost
Volgend artikelTien treffers maar geen winnaar bij Kozakken Boys-Spakenburg