Op zaterdag 8 oktober is het grote onderhoud aan de Vebowand, waarvoor, waarvoor nog mensen gezocht worden. De start is om 9 uur. Het einde zal tegen 12 uur zijn. Wat er dan nog niet klaar is wordt dooreen klein groepje later afgewerkt.
Dankzij de opgeschorte coronamaatregelen kunnen er weer teams van twee personen in het water (gekleed in waadbroek), een persoon per team boven op de wand om de emmer van het team telkens te vullen met zand en verder mensen die het zand met een kruiwagen naar de wand brengen.
Hiervoor is nodig aan materialen: waadbroeken, kunststof emmers, een kruiwagen. Vulstokken en vultrechters hebben wij al, 6 stuks.
Wil u meedoen aan dit onderhoud, geef u dan per email op aan Wim Smeets, zodat hij weet hoeveel mensen er komen opdagen. Heeft u een of meerdere waadbroeken? Laat het hem weten en neem ze mee op 8 oktober.
Aanmelden:
06-20973752.
smeets.foto@casema.nl
Meer informatie: www.wimsmeets.nl

Vorig artikelSMS naar 112 (alleen als het niet anders kan!)
Volgend artikelOude Ambachtenmarkt in polder Arkemheen