De twee Bunschoters die op 31 oktober vorig jaar onverwacht overleden na het gebruiken van verschillende soorten drugs, hebben zonder het te weten de verkeerde pillen ingenomen en dat is hen fataal geworden.Dat stelt het Openbaar Ministerie in de uitgebreide tenlastelegging van medicijndealer Sergio K. uit Bunschoten.
De nieuwe verdenkingen tegen K. werden vandaag door het OM naar buiten gebracht in een tussenzitting in de zaak in de Utrechtse rechtbank.
In plaats van temazepam zouden de 2 overleden mannen de heroïnevervanger methadon hebben geslikt en aan een overdosis zijn overleden. Dealer Sergio K. wordt nu door het OM officieel verdacht van dood door schuld, omdat hij een van zijn klanten pillen bij hem thuis had laten ophalen, zonder te controleren of het de juiste waren. Volgens het OM wist K. dat leken de pillen niet uit elkaar kunnen houden.

RTV Utrecht

Vorig artikelLezing Eva Vriend
Volgend artikelExplosie voormalig pand RABObamk