Gert Peter de Gunst blijft waarschijnlijk de trainer van IJsselmeervogels. Uit een bericht op de clubwebsite blijkt dat niet de trainer, maar de voorzitter van de technische commissie (TC), een stap terugdoet. De Gunst zit zaterdag, in de uitwedstrijd tegen HHC Hardenberg, dus gewoon op de bank.
Voorzitter Erwin van der Lugt van de technische commissie van de Vogels legt op de website zijn keuze uit. “Dit heeft meerdere redenen, maar de voornaamste reden is dat de hoeveelheid tijd en energie die ik erin steek, niet meer in verhouding staan tot het plezier wat ik ervoor terugkrijg”, schrijft Van der Lugt.
Eerder lieten ook andere leden van de technische commissie weten niet langer beschikbaar te zijn. Dus moet de club op zoek naar een volledig nieuwe TC. Het samenstelling van die TC is de eerste taak van het nieuwe bestuurslid technische zaken Jaap Jan de Graaf. “Een aantal mensen zijn benaderd voor een rol en op dit moment is het even afwachten hoe zij daar zelf in staan. Stuk voor stuk zijn het echte clubmensen die graag wat voor de club willen betekenen. Hopelijk pakken zij de handschoen op en krijgen zij de kans om de rol met plezier te kunnen uitvoeren”, besluit Van der Lugt, die de afgelopen 2,5 jaar voorzitter van de commissie was.
Eerder meldde RTV Utrecht op basis van bronnen binnen de club dat Gert Peter de Gunst moest vertrekken.
Bron: RTV Utrecht

Vorig artikelMaatschappelijke begeleiding statushouders
Volgend artikelVeteranen bezoeken Kamp Amersfoort