Een hoogtepunt van de septemberKUNSTmaand is de KUNSTroute op vrijdag 16 & zaterdag 17 september 2022. Een tweedaags evenement waarbij lokale kunstenaars hun kunstwerken presenteren in een veelzijdigeroute door Bunschoten, Spakenburg en Eemdijk. De route gaat dit jaar langs 26 locaties waar een diversiteit aan kunst te zien is. Het Cultuur Platform is er trots op dat zij de KUNSTroute dit jaar voor de tiende keer samen met de kunstenaars organiseren. En vooral dat zij het lef hebben hun werk te laten zien en hierover willen vertellen! Overzichtstentoonstelling met thema ‘Kunst en Lef’, KinderEXPOSITIE, presentatie Historische vereniging Bunscote en expositie Buitenschilderdag

De deelnemende kunstenaars zijn uitgedaagd om in hun kunstwerk voor de overzichtstentoonstelling het thema ‘Kunst en Lef’ te verwerken. De tentoonstelling is ook dit jaar te zien in het gemeentehuis.
Voor bezoekers is er gelegenheid om van alle deelnemende kunstenaars een kunstwerk te zien en zo een eigen route te bepalen voor bezoek aan het atelier van de kunstenaar. In het gemeentehuis is ook de expositie van de Buitenschilderdag te zien en heeft de Historische vereniging Bunscote een boeiende presentatie over de Spakenburgse taal. Nieuw is de kinderEXPOSITIE van kinderen die wekelijks bij kunstenares Rachel Poort leren schilderen. Hoe leuk!
De route is te vinden op de website van het Cultuur Platform: www.cultuurplatformbunschoten.nl/kunstroute2022

Vorig artikelVeteranen bezoeken Kamp Amersfoort
Volgend artikelTesten flexibele waterkering