In 2009 werd de nieuwe Korenmolen de Hoop in gebruik genomen. Sinds die tijd zijn er ontwikkelingen geweest die vóór de bouw niet te voorzien waren. Het molenbedrijf heeft zich zodanig ontwikkeld dater veel meer graan wordt gemalen en molenproducten worden gemaakt dan waarmee rekening kon worden gehouden. Gaandeweg ontstond er daardoor met name in de molen een steeds groter ruimteprobleem.
Die oplossing is gevonden door een groot deel van de zolder van het restaurant bij de molen te trekken. Om het restaurant te compenseren, wordt een uitbreiding gerealiseerd in de vorm van een kapschuur zodat het historische beeld van de molen behouden blijft.
De afgelopen maanden is de uitbreiding voorbereid. WK Bouw gaat de uitbreiding realiseren. Deze week is men begonnen met de werkzaamheden en de bedoeling is dat deze half december worden afgerond.

Vorig artikelKleurplatenwedstrijd Kunst en Lef
Volgend artikelMeet & Greet