Zondag 4 september bestond de Bibliotheek Bunschoten precies 75 jaar. Een heugelijk moment dat ze op vrijdag 23 september zullen vieren. Er is deze dag een feestelijk programma en iedereen is van hartewelkom!

Wat is er te beleven;

· De eerste 75 volwassen bezoekers ontvangen een zakje boekendrop

· De eerste 75 kinderen krijgen een ijsje van de Spatel

· De hele dag is er gratis koffie en thee en een stukje (traditioneel Spakenburgs) hart

· Ouders met een kind van 7 en van 5 jaar kunnen een kinderboekje komen ophalen (zowel vrijdag als zaterdag)

· Vrijdagmiddag wordt er gezongen door een aantal leden (in klederdracht) van het gezelligheidskoor de Hoop o.l.v. Jaap Bunk. En ze zingen onder andere een zelfgeschreven lied over 75 jaar de Bibliotheek Bunschoten.

· Vrijdagmiddag is er ook een voorleesfeestje met als thema: jarig

Met plezier worden de bezoekers deze dag ontvangen om het 75 jarig jubileum te vieren. Later dit jaar op 16 november is er een lezing door de 75 jarige Adriaan van Dis over oud worden en jong blijven. Een thema gelinkt aan Nederland Leest.

Vorig artikelSpakenburg – Noordwijk
Volgend artikelOpnieuw winst voor Spakenburg