Op zaterdag 24 september a.s. vindt de herfstmarkt weer plaats op Boerderij Het Gagelgat. Bezoekers kunnen tussen 11.00 uur en 16.00 uur hun hart ophalen bij de +/- 30 kramen met veelal handgemaakte en/ofduurzame producten.

Van kinderkleding tot natuurlijke zeep en sieraden; bij de verschillende kramen zijn allerlei bijzondere spullen te koop en kun je oude ambachten bewonderen. Kinderen kunnen luisteren naar de bijenverhalen van de imker en zich laten schminken. Voor natuurliefhebbers geeft IVN bij de poel achter de boerderij lezingen over de insecten die daar leven. Ook laten enkele standhouders zien hoe zij hun producten maken. Kortom: de Herfstmarkt is een leuk uitje voor het hele gezin.

De Herfstmarkt vindt plaats op het erf van Boerderij Het Gagelgat, Birkstraat 107 in Soest, en is voor iedereen toegankelijk.
Op de ruime parkeerweide van Stichting De Paardenkamp, aan de overkant van de weg, kunnen bezoekers gratis hun auto parkeren. Bij Theehuis Het Oude Paard, dat naast de boerderij gevestigd is, kan men terecht voor een hapje en drankje.

Vorig artikelGratis OV voor 66-plussers met krappe beurs
Volgend artikelOratorium Noach in première