Tijdens de Kinderboekenweek (5 t/m 16 oktober) organiseert de Bibliotheek Eemland verschillende activiteiten voor kinderen tot en met 12 jaar. De Kinderboekenweek staat dit jaar in het teken van de natuur,onder het motto Gi-Ga-Groen!. Er zijn heel veel kinderboeken die je helpen de natuur te ontdekken en te begrijpen. Tijdens de Kinderboekenweek 2022 gaan kinderen mee op avontuur om al het moois van de natuur te zien en ontdekken ze wat je kunt doen om de natuur te helpen.
In Bunschoten wordt op 10 oktober van 15.30 – 16.30 uur voorgelezen uit ‘Hallo-o-o daarboven!’ van Farine Matthew. Een vertederend verhaal over een jonge vos die over zijn verzameling vertelt.

Vos moet in de klas iets vertellen over een verzameling. Maar die heeft hij niet! De vader van Vos neemt hem mee naar het bos, want daar vind je altijd iets. Als Vos verdwaalt en een grote boom een prachtig blad laat vallen, weet hij ineens wat hij wil laten zien.

Natuurlijk gaan we na het voorlezen knutselen. In de bibliotheek kun je daarnaast de hele Kinderboekenweek een stickerspeurtocht doen.

Vorig artikelEnergierekeningen
Volgend artikelBuurthuis Grace Home