Vandaag 3 oktober wordt gestart met de herinrichting van de Dorpsstraat om de straat veiliger en aantrekkelijker te maken. Dit wordt gerealiseerd door het aanbrengen van nieuwe bomen, lijngoten en nieuwe bestrating.
De werkzaamheden worden uitgevoerd in 9 fases. Op maandag 3 oktober starten de werkzaamheden bij de kruising Dorpsstraat/De Kleine Pol/Stadsgracht. Op www.bunschoten.nl/dorpsstraat vindt u de faseringstekening.
Tijdens de werkzaamheden is de Dorpsstraat van maandag 3 oktober a.s. tot en met eind maart 2023 niet toegankelijk voor doorgaand verkeer.Voor fietsers is een omleidingsroute beschikbaar via de Stadsgracht en/of Botermarkt. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Oostelijke Randweg en/of Westsingel.
Meer informatie over het project is te vinden via www.bunschoten.nl/dorpsstraat

Vorig artikelNieuw grafregister voor Sovjet Ereveld
Volgend artikelBestuur SVS stelt functies ter beschikking