Sinds deze week kunt u in het gemeentehuis terecht voor de expositie van Heyn van Loveren. Heyn, die al meer dan 35 jaar in Polen woont, exposeerde eerder al in de grote Poolse steden Warschau, Krakauen Gdansk. Zeven jaar terug exposeerde hij ook al eens in Bunschoten.

De grote passie van Van Loveren is schilderen. Zijn interesse voor kunst heeft hij geërfd van zijn voorouders. Zijn vader en grootvader hadden namelijk ook artistieke talenten. Wat het schilderen betreft, is hij gefascineerd door verschillende schilderstijlen. En dat is ook terug te zien in zijn schilderijen.

Bent u benieuwd naar de schilderijen van Heyn van Loveren? Dan bent u van harte welkom in het gemeentehuis tijdens onze openingstijden. De expositie is te zien tot en met donderdag 17 november.

Vorig artikelSupporters Quick Boys niet welkom in Spakenburg
Volgend artikelSpakenburg ontvangt Quick Boys