De Blauwen spelen zaterdag weer een thuiswedstrijd. De bezoekers zijn de Quick Boys uit Katwijk. Het duel speelt zich af rond de top van de Jack’s League en is een echte amateurkraker!
De Boys uit Katwijkhebben in de zeven competitieduels vijftien keer gescoord en ze kregen negen goals tegen. De topscorer bij Quick Boys is Danny vd Meiracker. De vroegere Blauwe spits is goed voor vijf goals. De afgelopen wedstrijden speelde Vd Meiracker niet vanwege een blessure, of hij aanstaande zaterdag aantreedt is nog onduidelijk. El Kachati volgt Vd Meiracker met vier doelpunten. Naast Vd Meiracker huist Quick Boys nog een oud-Spakenburg speler. Ravelino Junte speelde vorig jaar nog op de Westmaat, maar is nu terug te vinden in het andere blauwwit. Junte is tot dusver goed voor twee goals en twee assists.
Afgelopen weekend speelde de ploeg van Patrick Loenen tegen Scheveningen. De Blauwen gingen op jacht naar de vierde competitie-overwinning op rij, maar bleven steken op een gelijkspel tegen de Schollenkoppen: de punten werden gedeeld tussen de vissersdorpen.
Door de remise staat Spakenburg nog steeds op de zesde plek, dit met elf punten uit zeven wedstrijden. Een plek boven de Blauwen staat Katwijk met twaalf punten en door de winst van HHC Hardenberg is het gat met de nieuwe koploper nu zeven punten.
Vorig seizoen verloor Spakenburg tweemaal van Quick Boys. Een opmerkelijke trendbreuk, daar in de vier jaren ervoor viermaal gewonnen werd.
Het duel op de Blauwe zijde van de Westmaat staat onder leiding van dhr. Dröge. Zijn assistenten zijn dhr. Reinds en dhr. Bruining en als vierde official zal Nelissen langs de lijn staan. Het eerste fluitsignaal klinkt om 15:00 uur,

Vorig artikelExpositie Heyn van Loveren
Volgend artikelHerfst