In de maand oktober staat de Herfst centraal. Gelukkig is het in buurthuis Grace Home gezellig en warm en is iedereen van harte welkom om met leuke activiteiten mee te doen.

Op dinsdagmiddag 4 oktobergaan onze vrijwilligers Wil en Elly met leuke herfstspulletjes aan de gang om mooie decoraties te maken. Iedereen die graag mee knutselt is van harte welkom tussen 14:30 – 16:00 in het buurthuis. Neem gerust eigen decoratiespulletjes mee of een lijmpistool, als je die hebt. Er wordt gezorgd voor voldoende materialen en koffie / thee met wat herfstachtigs lekkers. Opgeven voor deze creatieve middag kan bij het DHLpunt van Grace of via landa@degenadebron.nl

Op woensdagavond 5 oktober is er vanaf 18:15 weer een Grace Home Diner. Een heerlijk driegangendiner voor volwassen die minder te besteden hebben, voor ouderen, voor mensen die behoefte hebben aan gezelschap of voor hen die simpelweg een positieve ervaring kunnen gebruiken. Het team van vrijwilligers en de kok van Grace Lunchroom gaan jou deze avond laten genieten van 3 lekkere Herfstgerechten in een gezellig samenzijn met anderen. Opgeven voor dit Grace Home diner kan bij het DHLpunt van Grace of via landa@degenadebron.nl

En op donderdagavond 13 oktober staat er een Herfst 60+ Bingo op de agenda. Een gezellige bingo voor senioren. Alle mensen van 60+ zijn welkom en spelen in vier rondes voor leuke prijzen. De avond wordt begonnen met koffie en thee met wat lekkers. In de pauze is er een gezellig samenzijn met een drankje en hapjes. We starten de avond om 19:30 en vanaf 1 oktober kun je hiervoor kaartjes krijgen bij het DHLpunt van Grace.

Bij Grace Home worden geen vaste bedragen berekend voor de activiteiten en consumpties. Je mag zelf bepalen wat je geeft, dit kan door het scannen van een QR-code of een contante gift in de giftenkastjes. Zo is bij Grace Home iedereen welkom, ook als je iets minder te besteden hebt.

Vorig artikelSpakenburg verliest van Quick Boys
Volgend artikelHerfst