IJsselmeervogels heeft in de tweede divisie niet weten te winnen van TEC. De Rooien uit Bunschoten waren in Tiel een uur de bovenliggende partij, maar moesten uiteindelijk genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel.IJsselmeervogels kwam tegen TEC al na tien minuten op 0-1 door een schitterend schot in de kruising van Murad El Haddouti. Nadat voormalig GVVV-er Adham El Idrissi de 1-1 aan had getekend, was het halverwege de eerste helft opnieuw El Haddouti die de Vogels op voorsprong bracht. Nu gingen de credits naar linksback Bradley Martis, die met een crosspass over 50 meter tekende voor de assist.
De 1-2 was de ruststand, en daar mocht TEC niet over mopperen. De ploeg uit Tiel beet in de tweede helft feller van zich af. IJsselmeervogels werd slordiger en incasseerde twintig minuten voor tijd de 2-2 door Bo van Essen. Vlak daarna was het zelfs bijna 3-2, maar de kopbal van El Idrissi werd prima gered door doelman Jaimy Schaap.
In de extra tijd was IJsselmeervogels nog dichtbij de 2-3, maar het schot van invaller Jarno Westerman ging net voorlangs.
Trainer Gert Peter de Gunst vindt dat zijn ploeg had moeten winnen. “We hebben het name in de eerste helft laten liggen. We hadden met een marge van twee moeten gaan rusten.”

Bron: RTV Utrecht

Vorig artikelAmerikaanse auteurs bezoeken Het Sterrenlicht
Volgend artikelOpnieuw verlies Spakenburg