Rijkswaterstaat organiseert binnenkort een inloopspreekuur over project Knooppunt Hoevelaken voor inwoners van de gemeente Bunschoten. Belanghebbenden die vragen hebben over het project kunnen deze persoonlijkstellen. U bent van harte welkom op donderdag 13 oktober a.s. tussen 16.00 en 20.00 uur in De Mandemaaker.

Het project Knooppunt Hoevelaken nodigt iedereen van harte uit om met de mensen van het projectteam in gesprek te gaan en uw vragen te stellen. Er worden tijdens het inloopspreekuur geen nieuwe tekeningen of plannen gepresenteerd. De spreekuren zijn echt bedoeld om een persoonlijk gesprek te voeren en vragen te stellen.

Meer informatie
Ook mensen van buiten de gemeente zijn welkom. Aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie over dit project kunt u terecht op www.a28a1knooppunthoevelaken.nl(externe link).

Vorig artikelGouden bruidsparen
Volgend artikelLaatste Bondszangavond van BCGZN