Op donderdagavond 13 oktober staat er een Herfst 60+ Bingo op de agenda. Een gezellige bingo voor senioren. Alle mensen van 60+ zijn welkom en spelen in vier rondes voor leuke prijzen. De avond wordtbegonnen met koffie en thee met wat lekkers. In de pauze is er een gezellig samenzijn met een drankje en hapjes. We starten de avond om 19:30 en vanaf 1 oktober kun je hiervoor kaartjes krijgen bij het DHLpunt van Grace.

Bij Grace Home worden geen vaste bedragen berekend voor de activiteiten en consumpties. Je mag zelf bepalen wat je geeft, dit kan door het scannen van een QR-code of een contante gift in de giftenkastjes. Zo is bij Grace Home iedereen welkom, ook als je iets minder te besteden hebt.

Verslag T. v. Leeuwen

Vorig artikelBenauwde zege voor Eemdijk
Volgend artikelWeersverwachting