Op woensdag 12 oktober omstreeks 3:55 uur was een enorme knal te horen in de Dopperstraat en omliggende straten in Bunschoten. Meerdere buurtbewoners zijn wakker geschrokken van de knal. Daarnaast hoordenbuurtbewoners een scooter hard wegrijden. Enkele buurtbewoners gingen naar buiten zagen een bedrijfswagen in brand staan. De brandweer werd gebeld door meerdere buurtbewoners.

De brandweer werd met spoed opgeroepen. Bij aankomst bleek de voorkant van de bestelwagen in brand te staan. Brandweerlieden hebben de brand geblust. Enige tijd zorgde de brand voor een flinke rookontwikkeling. De bus heeft vooral veel schade opgelopen aan de voorkant. Gereedschap in de bus is bespaart gebleven. Met een mogelijke leenbus zal de brand dus weinig gevolgen hebben voor de dienstverlening van het desbetreffende bedrijf.

Ongeveer drie meter vanaf bestelwagen werd een fles wasbenzine aangetroffen. De brand is dus hoogstwaarschijnlijk ontstaan door brandstichting. Hierop heeft de brandweer besloten om ook de politie te laten komen. Agenten zijn in gesprek gegaan met de eigenaar van de bestelbus en buurtbewoners. Mensen die meer weten over de oorzaak van de brand, kunnen contact opnemen met de politie.

Bron: 112INBEELD

Vorig artikelLease-event bij Bike Totaal Steven Koelewijn
Volgend artikelDe zaak tegen Diana S moet opnieuw