Je hebt er vast al wel eens van gehoord. De zakelijke leasefiets. Sinds twee jaar een mogelijkheid voor werknemers en werkgevers om voordelig te fietsen. Er wordt al veel gebruik gemaakt van de regeling,maar bij Bike Totaal Steven Koelewijn merken ze dat er nog wel wat onduidelijkheid over de regeling is.

De onduidelijkheid over de regelgeving en de voordelen van de leasefiets, daar gaan ze bij Bike Totaal Steven Koelewijn, dé fietslease specialist van de regio, helderheid in scheppen. Op donderdag 13 oktober van 13.00 tot 18.00 uur en tijdens een eenmalige avondopenstelling van 19.00 tot 21.00 uur, alsmede op vrijdag 14 oktober van 13.00 tot 18.00 uur, kun je in de winkel aan de Zuidwenk 82 in Spakenburg terecht voor al je vragen. Larry: “Onze eigen accountmanager voor fietslease, Martin Nijhuis, is aanwezig. Maar ook een adviseur van de leasemaatschappij Lease A Bike. En natuurlijk staat ook de rest van het team van Bike Totaal Steven Koelewijn gewoon voor je klaar.”

Bij Bike Totaal Steven Koelewijn zorgen ze voor koffie met wat lekkers erbij én op donderdagavond ook voor een hapje en een sapje. Op de muur een prachtig fotobehang van oprichter Steven Koelewijn Sr. (1912-2004) op de Solex.

Verslag T.v.Leeuwen.

Vorig artikelWeersverwachting
Volgend artikelGetuigen gezocht