Bestuurslid ben je altijd maar tijdelijk. Zo ook gemeentebestuursleden. De gemeente besturen is een intensief werk en als het dan weer afgelopen is valt men soms min of meer in een gat. Daarom beslotenenkele ex-bestuursleden jaren geleden om de VVOB (Vereniging Voor Oud Bestuursleden) op te richten. Dat bleek een gouden greep, want de oud-bestuurders konden toen op een ontspannen manier terugkijken op een mooie, intensieve, samen beleefde periode.
Woensdag 12 oktober gingen 11 oud-bestuursleden op pad voor hun jaarlijkse uitje. Een dag Naarden, waar men ontvangen werd in het monumentale oude gemeentehuis door burgemeester Han ter Heegde. Daarna werd ondermeer de Grote Kerk bezichtigd en ’s middags stond een rondvaart rondom Vesting Naarden gepland. Het was prachtig weer en er werd genoten door het 11-koppige gezelschap.

Vorig artikelEemland300 excursie bij de Herenboeren Soest
Volgend artikelBoa’s controleren extra op parkeeroverlast!