Wessel Boer (26) heeft zijn contract deze week met een jaar verlengd met een optie voor nog een extra jaar. De centrumverdediger kwam dat met de technische commissie overeen.
De in Haarlem woonachtigeverdediger kwam deze zomer over van Koninklijke HFC waar hij zich vanuit de opleiding in het eerste elftal tot aanvoerder en aanjager had opgewerkt. Daarvoor maakte hij deel uit van de jeugdopleiding van DCO Haarlem, Olympia Haarlem en VSV Velserbroek.
Tot nu toe kwam Wessel Boer door een blessure nog maar beperkt in actie. Het hield hem vijf duels aan de kant, waardoor Boer dit seizoen slechts vier keer in actie kwam.
Met de contractverlenging van Wessel Boer, het aantrekken van Jim Hulleman en Niels Butter en de doorlopende contracten van Jaimy Schaap, Khalid Tadmine, Bradley Martis en Mike van de Laar krijgt de selectie van komend seizoen vorm.
Verslag: E. van Twillert

Vorig artikelVoetballer loopt hoofdwond op
Volgend artikelJe raakt er niet LOS van