Grote schrik in de Bloemkamp in Rengerswetering. Dinsdag liep er een vreemde, verwarde man in de speeltuin. Hij liep er met zijn broek los en zijn hand erin. Hij maakte ook vreemde gebaren en nam daarnaplaats op een bankje. Toen hem dringend gevraagd werd om weg te gaan, weigerde hij dat en begon met een bundeltje geld te zwaaien. Hij schreeuwde daarbij ‘sex!’ De politie kon niet snel komen, omdat er veel mensen nodig waren bij een ongeval. Na enkele minuten vertrok de man gelukkig toch richting industrieterrein de Haarbrug.
Advies voor de bewoners van deze wijk: Let goed op en bel direct 112 als deze man weer gezien wordt.
Signalement: Donker kort haar. Hij droeg die dag een zwart shirt met wit embleem en een donkerblauwe jas, een spijkerbroek en donkerblauwe schoenen met witte zool.
Verslag: E. van Twillert

Vorig artikelGetuigen gezocht
Volgend artikelGratis ophaalronde voor grof tuinafval