Het fietspad aan de westzijde van De Kronkels (aan de kant van De Vinken) wordt vanaf 31 oktober a.s. herstraat. De werkzaamheden duren naar verwachting tot vrijdag 25 november.
Op maandag 31 oktoberwordt gestart tussen de Sint Nicolaashoofd en Lorentzweg, waarna de straatwerkzaamheden worden vervolgd tussen de Röntgenweg en de Marconiweg.
Omdat binnenkort het middenspanningsnetwerk wordt verzwaard, worden mantelbuizen onder de bestrating aangelegd tijdens de werkzaamheden. Een mantelbuis is een holle buis waar kabels doorheen getrokken kunnen worden, zonder dat de bestrating eruit hoeft. Op deze manier wordt voorkomen dat het fietspad op korte termijn nog een keer open moet.

Tijdens de werkzaamheden tussen de Sint Nicolaashoofd en de Lorentzweg worden de fietsers omgeleid via de Westsingel en Fahrenheitweg/Copernicusweg. Tijdens de werkzaamheden tussen de Röntgenweg en de Marconiweg worden de fietsers omgeleid via de Bisschopsweg, Voltaweg en Edisonweg.
Verslag: E. van Twillert

Vorig artikelGenieten van herfstkleuren….
Volgend artikelHoe verlaag ik mijn energierekening?